1/29/2013

Ahdistus

Mun aivot lyö tyhjää... No signals of humanity today. Olen nyt katsonut kaikki Walking deadin tuotantokaudet ja tujottanut tyhjyyten...well done.
 
Kaikki alkoi eilen kun sain mielettömän ahdistuskohtauksen. Näitä paskamaisia tapauksia joista kärsin aika ajoin (ne jotka tunnistavat itsensä, myös tietävät). Jos on paha päivä voin ahdistua melkein mistä tahansa esimerkiksi jos patjani on liukunut sijoiltaan tai jos pikkuveljeni ei tömistele kenkiään. Jopa tämmöisistä pienistä asioista kumpuu sellainen viha/suru, että alkaa ahdistus joka kiipeää ylös niskaa pitkin. Aivan kuin hiiri kipittäisi ihon alla... Kun tunnen sen tunteen menen paniikkiin jolloin joko saan raivarin tai purskahdan itkuun, tai molempia. Mitä helvettiä tällaiselle voi tehdä? Olen hieman oppinut hillitsemään ahdistustani mutta jos se iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta, eivät syvään hengitykset saatika kymmeneen laskemiset auta erkkiäkään.

Anyhow, samaa rataa mentiin tänään. Asiaa ei helpottanut se että ahdistukseni kaatui kullan päälle, joka tosin on jo tottunut näihin kohtauksiin. Tosin sanoen voidaan lyhentää että oli vitunmoiset paskapäivät tänään ja eilen. Nyt vaan vähän skarppia kehiin and beat that shit out! Huomenna nousen sängystä ylös uutena ihmisenä (mikäli saa nukutuksi).


Hyvät yöt teille ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti